• 0(342) 360 1200 - 3371

TRT'den gelen Geleceğin İletişimcileri Yarışması konulu bilgilendirme alt kısımda sunulmuştur.

Ülkemizin tek kamu hizmeti yayıncı kuruluşu olan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Kamu Hizmeti Yayıncılığı bilinciyle, ulusal ve uluslararası politikalarımız doğrultusunda, eğitim, kültür ve sanat hayatına destek olmak için kurumsal bilgi ve tecrübe birikimini “Gençlere önem vermek geleceğe önem vermektir”  ilkesinden hareketle, yarının iletişimcileri olacak iletişim alanında eğitim gören üniversite öğrencilerine katkıda bulunmak amacıyla 2018 yılı içerisinde “ TRT 4. Geleceğin İletişimcileri Yarışması” gerçekleştirilecektir.

Anılan yarışma; Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Sesli-Görüntülü Habercilik ve İnternet Yayıncılığı ana kategorilerinde gerçekleştirilecektir. Yarışmaya ilişkin tüm bilgilendirmeye www.trtgeleceginiletisimcileri.com  adresinden ulaşılabilecektir. İletişim alanında eğitim gören öğrencilerinizin yarışmaya katılabilmelerine ilişkin bilgiler ilgili sitede detaylı olarak yer almakla beraber yarışmacı adaylar siteye üye olarak dolduracakları online formaları Dekanlıklarına veya Fakülte yetkililerine onaylattıktan sonra tekrar siteye yükleyerek devamında da yarışmak istedikleri eseri yükleyeceklerdir.

Yarışma Takvimi;

01 OCAK 2018 - BAŞVURU TARİHİ

10 MART 2018 - 01 NİSAN 2018 ESER YÜKLEME

01 NİSAN 2018 – SON BAŞVURU TARİHİ

ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.